Aktiviteter i nærområdet

Se nogle af de aktiviteter, som er i nærområdet herunder.

Mød frilandsdyrene

Få hundrede meter nede af vejen, bag Møllers Fiskehus, kan I hilse på vores indhegnede kaniner, høns og grise. Alle vores frilandsdyr er til opdræt og slagtning og I kan endda købe kvalitetskødet med hjem fra Møllers Fiskehus.

Båring Ege

Også kendt som ”Det grønne område”. Her boltrer de lokale børn sig på de store græsarealer og den bakkede skov. Gå på jagt efter bunkerne, der over årene er begravet af løv.

Beach Volley

Gå til venstre ad stranden til du når Molen. Her er der opsat beach volley net, som du er velkommen til at bruge.

Strandvandring

Det er muligt at gå langs stranden både til Vejlby Fed og til Varbjerg strand.
Vejlby Fed ligger til venstre ad stranden og Varbjerg ligger til højre. Begge ture er ca. 8km lang tur/retur og der findes ishuse, hvor du kan købe forfriskninger. Husk ordentligt fodtøj, da det er hårdt at gå i sand og sten!

Boyes Banke

11. oktober 1853 blev Niels Hansen dræbt af den berygtede Boye-bande, bestående af Boye, Sosmeden og Pranger. De havde i længere tid hærget Middelfartegnen og skabt uro og utryghed med at stjæle, slås og slå ihjel! Drabet af Niels Hansen blev dog det sidste mord Boye begik, og han blev som straf henrettet i 1856, begravet med en pæl i brystet for ikke at skulle ”gå igen”. Du kan besøge både Boyes Banke, stedet for henrettelsen, og Broendehus hvor mordet fandt sted, der i dag opererer som gårdbutik.

Shelters

Pak madpakken og tag på picnic i shelters i Båring Vig. Shelterne ligger bag parkeringspladsen ved Molen og ud til en mark med græssende får.

Krabbefiskeri

Prøv lykken og sæt snor i vandet fra vores badebro! Her kan man let få en eftermiddag i solen til at gå.

Badeferie

Campingpladsen ligger lige ned til en 20km lang, lavvandet badestrand. Der er blåt flag ud for Molen. Du kan rykke håndklædet 100 meter hver dag hele ferien, og stadigvæk ligge et nyt sted på sidstedagen!

Havkajak

Hver tirsdag fra d. 1/6 til og med d. 3/8 er der mulighed for at tage på havkajak i Båring Vig. Vigen strækker sig fra Røjle Klint til Bogense og der er rig mulighed for at se Nordens delfin, nemlig marsvinene som lever i tusindvis i Lillebælt.
Turen starter og slutter fra Vejlby Fed, blot 5 km fra campingpladsen, og varer ca 2 en halv time. Tilmelding er påkrævet og turen koster 300kr. pr. person.

Skulpturstien

Tag et spil petanque og nyd en picnic i Asperup. Her kan du opleve skulpturer af den lokale billedkunstner, Frede Troelsen langs den hyggelige sti. Kombinér evt. gåturen med et besøg i hans hus på Kærbyvej hvor både han og konen, billedkunstner Birgitte Thorlacius, har flere af deres værker. Ring gerne i forvejen på: 29 90 13 56 for fremvisning.

Adresse

Kystvejen 4,
5466 Asperup

Telefon