Oplevelser

Vi ligger i hjertet af Vestfyn med en halv times kørsel til storbyer som Odense, Kolding & Vejle.
Et væld af oplevelser, attraktioner og små, hyggelige fynske landsbyer. Under en times kørsel til Legoland Billund.

MIDDELFART

Fodboldgolf

Banen har 18 huller og der spilles i grupper af max. 6 personer. Der er desuden en børnebane på 7 huller, der omgrænser den store bane. Der er overdækket terasse med borde, bænke og en grill til fri afbenyttelse for banens gæster. Ved indgangen er der trækvogne, som kan bruges til at fragte mad og drikkevarer rundt på banens 18 huller. Banen skal ikke reserveres på forhånd. Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe kul, optænding og grillbestik for at benytte grillen.

Bridgewalking

Tag på vandretur over Den Gamle Lillebælts bro og få en oplevelse for livet! Vi garanterer en fantastisk udsigt og et lille sug i maven. Book din bridgewalking lige her.

Dykning i Lillebælt

Lillebælt er et af Nordeuropas bedste dykkerspots. Der er 19 gode dykkerspots og mulighed for dybdedyk ned til 40m.
Se mere information om oplevelser under vand her.

CLAY – Keramik på kanten af Lillebælt

Et levende samtidsmuseum og Nordens største specialmuseum for keramiske kunst, kunsthåndværk, design og porcelæn.

Hvalsafari

Oplev ”Nordens delfin”, marsvinet. Lillebælt har en af verdens tætteste bestanddele af den mindste hval i verden, så der er rig mulighed for at spotte mere en én! Se mere her.

FREDERICIA

Fredericia Vold

Et af Nordeuropas største og mest velbevarede voldanlæg med bastioner, raveliner, voldgrave og kanoner.
Turen rundt byder på højtbeliggende udkigspunkter over hav og by og en smuk natur.

Historisk Skattejagt

Tag afsted på egen hånd på historisk skattejagt gennem Fredericia by. Undervejs kan I løse sjove opgaver og lære om Fredericias spændende historie. Print skattekort og diplom under ”se billeder” lige her.

Madsby Parken

Den største legepark i området! Her kan du slå dig løs på tarzanbanen, tage på tur i Madsbytoget og klappe vores geder, kaniner & køer. Du kan også sejle om kap med familien på søen i vores udlejningsbåde. I højsæsonen fra maj til september er der 2 ugentlige gratis forestillinger i det udendørs dukketeater. Du kan også opleve Den Historiske Miniby, der viser Fredericia købstad i 1:10 forhold fra 1849. Gratis entré.

Kanalbyen

Gå på opdagelse i de lokales køkkenhaver, udforsk de mange kreative kunstværker eller spis en af de populære Bubbles vaffelis med den fineste udsigt til Lillebælt. Der er også mulighed for at udforske kanalerne helt på ved at leje SUP-boards og kajakker.

 

Book din oplevelse i Lillebælt her

Tryk her for at booke oplevelser i Lillebælt.

Roadtrip på Fyn?

Vil I gerne se det bedste af Fyn, når nu I er her?
Vi har samlet nogle af de hyggeligste byer og bedste attraktioner på øen.

Gå i HC Andersens eventyrlige fodspor og udforsk de 123 slotte og herregårde på Fyn

KERTEMINDE

Fjord & Bælt Center

En verden af unikke oplevelser med havets dyr for børn og voksne. Spættede sæler, fisk og marsvin er blandt de mange dyr fra de danske farvande, du kan opleve på helt tæt hold. Få forståelse for, og lyst til at passe bedre på naturen, gennem sanselige aktiviteter.

Johannes Larsen museet

Et af Danmarks bedste beliggende museer. En tidslomme af sanselighed, idyl og æstetik. Du kan opleve Larsens villa og have og Værkstedet, som han kaldte sit atelier. Der er udstillet masser af Johannes Larsens egne kunstværker, samt andre kunstnere som ex. Peter Brande. Der er også et lille kaffehus, hvor du kan nyde din kaffe med kig udover Kerteminde havn/strand.

Vikingemuseet Ladby

Lidt udenfor Kerteminde kan du gå i vores forfædre, Vikingernes, spor. I år 957 blev en vikingekonge begravet her i sit krigsskib! Oplev også Ladbyskibet, som er en model af et fundet vikingeskib fra egnen.  

Gyldensteen Strand

En lækker badestrand ved Bogense. Der er en masse vandrestier i det naturskønne område, der giver god mulighed for at se naturen på tæt hold. Faktisk blev stranden blev inddæmmet i 1800-tallet for at blive brugt til landbrugsjord. I 2014 fjernede man digerne fra kysten og vandede strømmede ind for at genskabe det flotte område, vi igen i dag kalder Gyldensteen strand.

Langesøskoven

Tæt på Langesø slot er der mulighed for både at ride og køre MTB gennem de kuperede terræn. Det er et velkendt sted at få sin is på en lun sommerdag og der er gode muligheder for at slentre en tur igennem de markede stier på to ben også.

ODENSE

Børnekulturhuset Fyrtårnet

Et af de mest magiske steder for de yngre i familien er børneuniverset, der er skabt omkring HC Andersens historier. Nogle dage kan du høre eventyrerne levende fortalt og andre dage kan du dykke ned i eventyret med dine hænder, når der er workshop i atelieret. I uge 34 løber H.C. Andersen Festivals ad stablen – en uge med en masse eventyrlige kulturoplevelser for store og små.

H.C. Andersen Hus

Den, måske, mest kendte Fynbo, HC Andersen, blev født lige midt i Odense. Både hans føde- og barndomshjem er i dag åben for besøg og ligger i forlængelse af HC Andersen museet, der er et besøg værd!

Odense Zoo

Kom helt tæt både på giraffer, løver og pingviner i zoologisk have.
Nyt i 2021: Verdens største slange, anakondaen, flytter ind!

Egeskov Slot

Et af Danmarks bedst bevarede og besøgte slotte. Som taget ud af et vaskeægte HC Andersen eventyr kan du slentre rundt i slotshaven med flere hundredevis af træer, se den store samling af sjældne fly og veteranbiler eller gå på opdagelse i den store labyrint, der blev designet af Piet Hein.

Den Fynske Landsby

Helt ude på landet, lige midt i byen. Dyk ned i den fynske historie fra før 1900 og oplev både bygningerne, kulturlandskabet og den livsform, der hørte til landsbylivet på Fyn i de gamle dage. Hold øje med hjemmesiden for teater og andre aktiviteter

Kunstmuseum Brandts Klædefabrik

Gå på opdagelse i over 250års kunsthistorie. Her finder du både klassisk, moderne og helt samtidig kunst og der er altid flere spændende udstillingsoplevelser i gang.

ASSENS

Skinnecykel

Assens er en af de ældste og mest velbevarede købstæder i Danmark, der kan dateres tilbage til 1524.
Den nye rute anno 2021 går mellem Knarreborg Station og Assens. Alle kan være med, da skinnecyklerne er lette at træde og der er plads til tre-fire personer på cyklen. Medbring madpakken og hold frokostpause på en af rastepladserne på ruten, eksempelvis med udsigt over Helnæs Bugten.

Danmarks Fugle Zoo

I den lille by Tommerup, mellem Assens og Odense, ligger en af Skandinaviens største fugle- og fjerkræ zoos. Her kan du opleve alt fra ugler, høns og påfugle til eksotiske papegøjer og strudse.

Humlemagasinet Harndrup

Humle blev i stort omfang dyrket på Vestfyn. Tag på en rejse gennem 100års udvikling af humle og flasker og se den store samling af danske og udenlandske øl. Her finder du også Sigfred Pedersen museet og Historisk Dukkemuseum. Haverne omkring museerne er lokalkendte for de flotteste bryllupsbilleder.

SVENDBORG

Gorilla Park

Slå dig løs på de 8 klatrebaner, der strækker sig over 2,7km med over 100 klatreelementer. Udforsk trætoppene fra 26meters højde og kast dig igennem tarzanbanen for en action-fyldt dag for hele familien!

Naturama

Et formidlings- og videnscenter med naturen i fokus. Missionen er at ”inspirere til bevarelse af naturen”. I 2021 åbnes der op for den sanselige særudstilling ”Dyre Dufte”. Tag familien med og lær en masse om hvordan vi bevarer den smukke danske natur, og ikke mindst de mange arter der lever i den.

Receptionens åbningstider

1. januar – 31. maj
Kl. 08:00 – 12:00

1. juni – 31. august
Kl. 07:30 – 12:00 & 14:00 – 17:00

1. september – 31. december
Kl. 08:00 – 12:00

OBS: Telefonisk kontakt udenfor åbningstiderne

Kontakt

Du er velkommen til at skrive til os - vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Kontakt